Shërbimet e Qendrës Dobësimit "Ledi Greca"

Close up of a measuring tape around slim beautiful waist.

Dobësim

Dobësim i trupit nëpërmjet teknikave dhe aparaturave bashkohore

diet-medi-slim

Dieta Individuale

Dieta individuale e personalizuar për nevojat specifike të trupit tuaj

rimodelim i trupit - qendra e dobesimit ledi greca

Modelim

Modelim i trupit tuaj me mjetet e fundit të teknologjisë së lartë

Dibi-Body-Dren

Drenim

It is not just a job, it is art and pleasure to work with woman’s hair

f6a333f7283e0279ecce8f196c023691

Tonifikim

Tonifikim të pjesëve me defekte të trupit

detoksifikimi i trupit - qendra e dobesimit ledi greca

Detoksifikim

Detoksifikim total i trupit

trajtimi i celulitit - qendra e dobesimit ledi greca

Trajtim i Celulitit

Trajtimi i celulitit me rezultate të menjehërshme

trajtimi i fytyres - qendra e dobesimit ledi greca

Trajtim Fytyre

Trajtim i plotë të fytyrës nga rudhat, aknen e të tjera

Opinioni i Klientëve

Ledi's Blog

Mos humbisni rastin e ofertave të fundviti! Përfitoni deri në 50% ulje në të gjitha shërbimet!

Prenoto një takim